torsdag 6. desember 2012

Remulade / Remoulade Sauce

LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE

English version along with Norwegian
Norsk: (English below)
Deilig remuladesaus som er veldig godt ved siden av, ja, mye egentlig.....Mest vanlig er det å servere den ved siden av fisk, gjerne hvit, og sjømat for ikke å forglemme kabaret! Selvsagt!!! Jeg er veldig glad i kabaret og det lager jeg alltid til det årlige julebordet vi har her sammen med de andre skandinaverne og i år var intet unntak. MEN - som sagt - denne kan nytes hele året ved siden av hva du måtte ønske. Her er min personlige oppskrift.
English:
Lovely remoulade sauce which is delicious together with, yes, a lot really....It is most commonly served with fish, preferably white I think, and seafood, but not to forget aspic! Of course!!!!! I love aspic and I always make it for the yearly Christmas buffet we have together with the other Scandinavians here and this year was no exception. BUT - as previously said - you can enjoy this all the year around as a side dish to anything you wish. Here is my recipe.

INGREDIENSER / INGREDIENTS
250 g matyoghurt, lett eller vanlig / 250 g Greek yoghurt, low or full fat (8.8oz)
150 g majones, lett eller vanlig / 150 g mayonnaise, low or full fat (5.3 oz)
2 ss sennep / 2 tbsp mustard
50 g sylteagurk, hakket / 50 g gherkins, chopped (1.7 oz)
30 g kapers, hakket / 30 g capers, chopped (1.1 oz)
1,5 - 2 ts sukker / 1,5 - 2 tsp sugar
Litt kvernet sort pepper / A little freshly ground pepper




FREMGANGSMÅTE / METHOD
Norsk: (English below)
Ha alle ingredienser i en bolle og bland godt. Dekk til og sett i kjøleskap, helst over natten, slik at den får godgjort seg. Smak til (kanskje du foretrekker litt mer sukker f.eks) og server.
English:
Put all ingredients in a bowl and mix well. Cover and refrigerate, preferably overnight, in order for all flavours to mix. Season to taste (maybe you prefer to add a bit more sugar for example and serve.

Serveringsforslag: med Kabaret
Serving suggestion: with Aspic

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig hyggelige med tilbakemeldinger, evt. spørsmål vedrørende oppskriftene eller hvis du har noen råd og tips til meg! / I would appreciate feedback, questions about the recipes or if you have any advise for me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...